Hrvatska

Bosna i Hercegovina

Slovenija

Nemačka

Rusija

Bugarska

madjarska.jpg

Italija

Francuska

Rumunija

Češka

turska.jpg

Holandija

Švedka

Danska

finland.jpg

Norveska

estonija.jpg

albanija.jpg

galicija.jpg

malta.jpg

tajland.jpg

Vi ste na stranici: Home › Poznati Jugosloveni › Poznati Jugosloveni

Poznati Jugosloveni

Jugoslovena, onih ljudi koji se deklarišu manje ili više kao Jugosloveni je mnogo. Većina pevača, glumaca, umetnika koji su karijeru izgradili u bivšoj Jugoslaviji i stekli prijatelje u svim bivšim republikama nikad se zvanično ni nisu priklonili jednoj republiki, jednoj političkoj, a posebno ne ekstremno nacionalističkoj opciji. Oni su bili i ostali i danas građani bivše Jugoslavije gde su i dalje lepo dočekivani u svim njenim republikama u kojima prave koncerte, javne nastupe i sl.

Ovde prilažemo slike onih koji se (više ili manje) izjašnjavaju javno kao Jugosloveni, a za šta uzimamo kao izvore verzije sajta Wikipedia.com gde su i detaljniji izvori ( http://sh.wikipedia.org/wiki/Jugosloveni_u_Srbiji , http://en.wikipedia.org/wiki/Yugoslavs ... )  i mnoštvo tekstova koji se mogu naći na internetu, na novinskim sajtovima kao i ostale informacije koje imamo.

Ukoliko imate dodatnih informacija i saznanja da li se još neko poznat izjašnjava(o) kao Jugosloven, ili želite nešto reći u vezi spiska ličnosti koji je ovde prikazan - pišite nam.

 


My Great Web page